Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωση

Προφίλ

01/01/0001 00:00:00

Το κατάστημα  ¨Παιχνίδια-Super Market  ΒΕΡΓΙΝΗΣ¨, βρίσκεται στην πόλη της Λευκάδας, στην περιοχή Τσεχλιμπού.

Είναι το μεγαλύτερο κατάστημα παιχνιδιών στη Λευκάδα,  με παιχνίδια  προερχόμενα από όλο το κόσμο, για να ικανοποιήσουν τους μικρούς μας φίλους.

Ταυτόχρονα προσφέρει  μια τεράστια ποικιλία προϊόντων για όλη την οικογένεια και το σπίτι.

Είδη διακόσμησης σπιτιού και  οικιακής χρήσης, τα οποία ανανεώνονται κάθε εποχή δίνωντάς την δυνατότητα να ανεώσεται τον χώρο σας εύκολα και προπαντώς οικονομικά.

Είδη ένδυσης και υπόδησης για μικρούς και μεγάλους, σε πραγματικά ασυναγώνιστες τιμές.

Σχολικά είδη και είδη βιβλιοχαρτοπωλείου, για τις ανάγκες της σχολικής χρονιάς.

Είδη κήπου και όλα τα εποχιακά είδη σε ποικιλία και τιμές μοναδικές, αλλά και είδη για τις καθημερινές σας αγορές.

Τέλος το καταστημά μας μπορεί να εξυπηρετήσει και τους επαγγελματίες της περιοχής, μιας και διαθέτει πληθώρα προϊόντων για την κάλυψη των αναγκών των επιχειρησεών τους.

 

Το κατάστημα ¨Παιχνίδια-Super Market ΒΕΡΓΙΝΗΣ¨   στηρίζει τον καταναλωτή στίς δύσκολες σημερινές συνθήκες που βιώνει και του προσφέρει ποικιλία προϊόντων σε απίστευτα συμφέρουσες τιμές. Έτσι τόσο οι μικροί μας φίλοι όσο και οι μεγαλύτεροι κάνοντας τη βόλτα τους στο κατάστημα μας έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν ποιοτικά προϊόντα για κάθε γούστο.

 

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη λειτουργία του, το καταστηματός μας  προχωράει διαρκώς στον εμπλουτισμό των προϊόντων του, προκειμένου να καλύψει όλο και περισσότερες καθημερινές ανάγκες.